Nyheter

LRF Medias reporter Malin Eborn är Årets Lantbruksjournalist!

Malin Eborn, reporter på vårt varumärke Lantmannen, har utsetts till Årets Lantbruksjournalist av Föreningen Skogs- och Lantbruksjournalister (FSLJ).

Malin Eborn, mångårig reporter på ATL och Lantmannen, har utsetts till Årets Lantbruksjournalist!

Malin Eborn från LRF Media hyllas som Årets Lantbruksjournalist av FSLJ.

LRF Medias erfarna lantbruksjournalist Malin Eborn har utsetts till Årets Lantbruksjournalist av Föreningen Skogs- och Lantbruksjournalister (FSLJ). Malin Eborn har arbetat som reporter i många år på ATL men också på Land Lantbruk. Sedan år 2021 är hon tidningen Lantmannens mest profilerade reporter, och hon skriver initierat och fördjupat om växtodling, ekonomi, företagande och forskning.

Malin utsågs till Årets Lantbruksjournalist under Föreningen Skogs- och Lantbruksjournalisters årsmöte den 19 mars, och i nomineringen lyfter man bland annat hennes förmåga att att kontinuerligt leverera högkvalitativa reportage samt för att hon fortfarande efter så många år i branschen lyckas hitta nya vinklar och ämnen att skriva om.

FSLJs nominering:
Malin är en otroligt skicklig lantbruksjournalist som levererar gång på gång och efter många år i branschen fortfarande hittar nya vinklar och reportage att skriva om. Hon har under årets lopp skapat ett stort förtroende från landets lantbrukare. Dessutom delar hon frikostigt med sig av sin kunskap till sina kollegor, vilket är otroligt viktigt för att fler ska brinna för lantbruksjournalistiken och för att vi inte ska tappa kunskap i branschen.

Utmärkelsen kom som en överraskning för Malin.