Nyheter

Tips, tankar och goda samtal på Borgeby Fältdagar 2024

Det var högt tryck i LRF Medias monter under Borgeby Fältdagar 26-27 juni, där nära 20 000 mässbesökare hade chansen att se våra varumärken Land, Land Lantbruk, ATL och Lantmannen på nära håll. Det goda samtalet stod hela tiden i fokus!

ATL lockade besökarna med en fotovägg, medan Land Lantbruk en quiz med Teknikutmaningens vinnare 2023, röjsågstillbehöret Anti Grass Stop, som förstapris.

– Quizen fick många att börja prata med oss, och det blev många goda samtal om bland annat Teknikutmaningen, säger Marie Henningsson, redaktör på LRF Media.

Seminarier om teknik och lantbrukshistoria

Både ATL och Land Lantbruk tog plats på scenen i seminarietälten. Land Lantbruks teknikreporter Rebecca Johansson och chefredaktör Annika Lindecrantz ledde ett insiktsfullt panelsamtal om framtidens teknik inom lantbruket, medan ATL passade på att fira sitt 140-årsjubileum med godisregn och en ATLs tidsresa i lantbrukets tjänst, presenterad av Marcus Frennemark och Lars Vernnersson.

– Som alltid är det givande att få träffa våra läsare och kunder, på lantbruksmässorna känner nästan alla till våra varumärken och vi får ta del av både bra tankar och tips, summerar Sanna Sjöholm, kommunikationschef.