Nyheter

Ehandel lanserar Netthandel Pluss för norska marknaden

Nu lanserar vårt dotterbolag EhandelSE en ny medlemstjänst för den norska ehandelsbranschen, Netthandel Pluss. 

Netthandel Pluss består av två olika medlemskap: enskilda medlemskap och företagsmedlemskap, där det första ger tillgång till alla nyheter och guider, samt förhandsinformation och rabatter för till exempel event. Företagsmedlemskapet är riktat till företag och innehåller fler fördelar kopplat till ehandelsbranschen och Netthandel Deals.

Strax före jul lanserade Netthandel.no en ny plattform för den norska ehandelsbranschen, och med medlemstjänsten Netthandel Pluss tar man nu nästa steg. Tjänsten riktar sig till e-handlare som vill ha skräddarsydda fördelar för att ta sin e-handelsresa till nästa nivå.

Parallellt med lanseringen av Netthandel Pluss skapas en abonnemangsbaserad lösning för nyhetssidan, och vissa nyheter blir nu endast tillgänglig för medlemmar.