Nyheter

Stort intresse för Influencer Marketing Summit

Den 15 november arrangeras Influencer Marketing Summit 2023, ett event där vårt varumärke, branschtidningen Influens.se är mediapartner. Målet är att branschens alla spelare – varumärken, byråer, techbolag, agenturer och influencers – tillsammans ska bygga ett mer hållbart sätt att arbeta med marknadsföring.

Vårt varumärke Influens.se är en branschtidning om influencers och influencer marketing, där man bevakar senaste nytt om branschen och lyfter relevanta ämnen inom till exempel sociala medier och digital utveckling. Förra året lanserade man också branscheventet Influencer Marketing Summit och snart är det dags för IMS 2023.

– Influencer Marketing Summit startades med en tydlig vision: att föra samman aktörer som är aktiva inom eller intresserade av digital marknadsföring med fokus på influencer marketing. Så blir det i år också, vi lovar intressanta keynotes och paneldiskussioner med branschens hetaste ämnen, eftertraktade talare och riktigt bra nätverkande. Efter en heldag på IMS går du förhoppningsvis hem med praktiska insikter, nya värdefulla kontakter och en hel del inspiration. Detta är eventet man inte vill missa om man jobbar inom branschen, säger Bianca Rior, Digital Marketer på Ehandel.se.

Influens.se är mediapartner till årets event som äger rum den 15 november på Berghs School of Communication i Stockholm.

– Vi kommer också att utse vinnarna i Influens Awards, där vi hyllar de varumärken och influencers som har gjort störst avtryck i branschen - och det är branschen själv som röstar fram pristagarna. Vi har fem kategorier, Årets Branschförebild, Årets Content, Årets kommersiella Podcast, Årets Byrå och Årets hållbara Initiativ.