Nyheter

Nytt trafikrekord på Ehandel.se – turbulent bransch lockar hundratusentals

Intresset för e-handelsbranschen är fortsatt högt – vårt varumärke Ehandel.se slog nytt trafikrekord under september, då cirka 400 000 unika läsare besökte nyhetssidan.

– Vi hade en naturlig uppgång i samband med pandemin då e-handeln ökade explosionsartat. Men att intresset för e-handel skulle fortsätta vara så pass högt även nu under lite tuffare tider, då branschen på många håll går lite skakigt, hade vi inte riktigt väntat oss, säger Julius Gunnilstam, chefredaktör & CTO på Ehandel.se.

Mest spända har läsarna varit på de yttersta motpolerna: konkurser och butiksstängningar samt framgångshistorier och nya, pigga aktörer.

– Vi är förstås glada för att så många väljer att läsa våra nyheter varje vecka. E-handeln är här för att stanna och allt tyder på att branschen fortsätter uppåt i det stora perspektivet, säger Julius Gunnilstam.

ehandel.se hittar du de senaste nyheterna inom branschen.

Johan Svensson
Affärschef