Nyheter

LRF Media tar plats i Sveriges Tidskrifters styrelse

LRF Medias tf VD och publisher Annika R Hermanrud har utsetts till ny ledamot i Sveriges Tidskrifters styrelse.

– Jag uppskattar verkligen förtroendet och ser fram emot att ta en aktiv roll i det viktiga jobb som Sveriges Tidskrifter gör. Journalistiken har aldrig varit viktigare än nu, och jag hoppas att jag genom mina erfarenheter kan vara en del av och bidra till branschens utveckling, säger Annika R Hermanrud. 

Sveriges Tidskrifter är landets största branschorganisation i medievärlden, med 350 medlemmar inom allt från konsumentinriktade livsstilsvarumärken till yrkes- och organisationsinriktade tidskrifter och digitala aktörer. Vid årsmötet valdes också tidigare ledamoten James Savage, The Local, till ny ordförande efter Helle Klein, och Unn Edberg, Vi Media, valdes till ny vice ordförande efter LRF Medias tidigare VD Ann Henriksson.

– Sveriges Tidskrifters arbete har stor påverkan på branschen, och jag ser fram emot att för LRF Medias räkning fortsätta samverka med det starka nätverk av publicister som finns kopplat till organisationen, säger Annika R Hermanrud.

Sveriges Tidskrifters styrelse 2023
Ordförande, James Savage, The Local
Vice ordförande, Unn Edberg, Vi Media
Annika R Hermanrud, LRF Media
Cia Jansson, Aller media
Helena Ingvarsdotter, Kollega, tidigare suppleant.
Bella Levy, Expressen Lifestyle, Bonnier News
Brit Stakston, Blankspot
Camilla Sjöberg, Albinsson & Sjöberg
Cissi Elvwin, Chefakademin
Estelle Ejdeholm, Story House Egmont
Cia Jansson, Aller media
John Åsberg, Fokus och vetenskapsmedia
Revisor är Lena Norman, HQV Stockholm AB

Annika R Hermanrud, tf VD och publisher LRF Media, tar plats i Sveriges Tidskrifters styrelse.