Nyheter

Land mediapartner till Korvfestivalen

Korvar, korvar, korvar – överallt är det korvar! Så är det på Korvfestivalen som hålls i Stockholm den 10-12 mars. Men det är inte bara korv, festivalen har även Land som mediapartner och ambitionen är att Land ska synas i fler sammanhang.

– Vi är sedan många år mediapartner till Ostfestivalen och när vi fick chansen att vara detsamma till Korvfestivalen så var det inget att tveka kring, det var bara att slå till, säger Joel Linderoth som är chefredaktör för tidningen Land.

Eftersom det är första gången som Land är mediapartner till Korvfestivalen så kommer medverkandet vara mindre än på Ostfestivalen, i år blir det mest att se hur festivalen är uppbyggd och vilka delar som Land kan stötta i på kommande festivaler.

– Vi har skrivit om festivalen inför och haft tävlingar för våra läsare men på festivalen kommer vi bara finnas med som passiv mediapartner och bygga nätverk med producenter och andra utställare. Sedan vet vi mer till kommande festivaler vad vi ska bidra bäst med.

Prenumeranter av Land har möjlighet att gå på Korvfestivalen för halva priset på söndagen och intresset har varit stort.

– Det är många som köpt biljett till Korvfestivalen och risken är stor att den säljer ut helt och hållet. På Ostfestivalen var det 5 400 besökare och det finns chans att det blir minst lika många på Korvfestivalen.

Land är mediapartner till Ostfestivalen och Korvfestivalen under hela 2023 vilket innebär att Land kommer vara med på de båda festivalerna även i Göteborg i höst.

Mer om Korvfestivalen hittar du på Korvfestivalens sajt: www.korvfestivalen.se