Nyheter

Annika R Hermanrud tf VD för LRF Media

Sedan den 7 januari är Annika R Hermanrud, tidigare publisher och ansvarig utgivare, tf VD för LRF Media.

Annika R Hermanrud tf VD för LRF Media sedan den 7 januari 2023.

– Det blir en inspirerande start på det nya året och jag ser fram emot att leda företaget tillsammans med mina kompetenta kollegor i LRF Medias ledningsgrupp: Johan Svensson, Malin Egelstig, Malin Hagman och Björn Lorentzi, säger Annika R Hermanrud.

– Jag ser också fram emot att ha ett nära samarbete med LRF Medias styrelseordförande Anna Karin Hatt, LRFs VD och koncernchef, samt med de övriga i LRF Medias styrelse, Anna Martinkari, Carl Gyllfors, Lars-Henrik Andersson, Martin Alexandersson, samt Helena Gohde och Ulf Aronsson.

Helena La Corte tillträder som ny VD för LRF Media senast 25 maj 2023.

Annika R Hermanrud