Nyheter

Qamyar Ghomi lämnar LRF Media som Kommersiell chef

Efter tre år där viktiga digitala utvecklingssteg har tagits på LRF Medias kommersiella avdelning lämnar nu Qamyar Ghomi rollen som Kommersiell chef.

– De här åren har varit utvecklande och lärorika på ett personligt plan. Jag uppskattar att jag fick möjligheten och är även nöjd över att vi har lyckats med det kommersiella området i ny form, en ny målstruktur för bolaget och ett datadrivet arbetssätt som ger möjligheter för LRF Media framåt. Jag känner att jag har genomfört det uppdrag jag tog för 3 år sedan. Ann har valt att lämna som VD och med förnyad strategi känner jag att det är dags för en ny utmaning och har nu andra alternativ som jag vill fundera på, säger Qamyar Ghomi.

– Jag har verkligen uppskattat Qamyars nytänk och förmåga att modernisera våra arbetssätt och våra affärer. Han har varit en viktig del i vår transformation och bidragit till att rusta oss framåt, säger Ann Henriksson, som slutar som VD för LRF Media vid årsskiftet.

Qamyar Ghomi lämnar LRF Media den 1 december och en interimschef kommer att anlitas under en övergångsperiod.

– Eftersom vi är mitt i en VD-rekrytering är det viktigt att min efterträdare får möjlighet att sätta sin prägel på rekryteringen av ny kommersiell chef, säger Ann Henriksson. Jag har därför anlitat Björn Lorentzi från Media 720 som har bra koll på LRF Media.

– Jag vill också passa på att rikta ett varmt tack till Qamyar och önska honom all lycka i framtiden, avslutar Ann Henriksson.

Qamyar Ghomi lämnar LRF Media och rollen som Kommersiell chef.