Nyheter

Land Lantbruk söker nyhetsredaktör och politisk reporter

Just nu finns två av det gröna näringslivets viktigaste jobb att söka på Land Lantbruks redaktion – sök tjänsterna som nyhetsredaktör eller politisk reporter.

Land Lantbruk med Land Skogsbruk är Sveriges största jord- och skogsbrukstidning och LRFs medlemstidning. Varje vecka når man ut till över 160 000 läsare med konstruktiv journalistik från det gröna näringslivet. Nu söker redaktionen både en nyhetsredaktör och en politisk reporter för tillsvidareanställning.

Land Lantbruks redaktion producerar varje vecka två tidningar, nyhetsbrev och podd. Huvudkontoret finns i Stadshagen i Stockholm, och det finns möjlighet att arbeta flexibelt med en kombination av kontorsarbete och distansarbete.

Sista ansökningsdag är den 16 december 2022, men intervjuer görs löpande och tillsättningen sker omgående.

Här hittar du mer information och söker tjänsterna.