Nyheter

Tidningen Land: Kom igång med Landgången!

Nu lanserar tidningen Land Landgången – en hälsosam utmaning första helgen i oktober, där målet är att få ut hela Sverige på en gemensam promenad. Belöningen? En landgång, förstås!

Att gå är bra – och landgång är gott! Så ser hälsoutmaningen Landgången ut, den sällsynta kombinationen som ska få hela Sverige på fötter helgen den 2-3 oktober. Bakom idén står tidningen Land, som med Landgången vill locka till en gemensam promenad från norr till söder. Samtidigt slår man ett slag för att efter Landgången också njuta av just en landgång. 

– Tidningen Land är ett hållbart varumärke, med ett innehåll som hjälper våra läsare att vara och leva hållbart på många sätt, inte minst när det gäller miljö och hälsa. Med Landgången hoppas vi uppmuntra alla till att också ta ett hållbart steg i vardagen, med en enkel motionsdos i form av en promenad tillsammans, säger Lands chefredaktör Joel Linderoth.

Det behövs inte någon anmälan för att detta i Landgången den 2-3 oktober, men den som deltar kan vinna fina priser, bland annat en vandringsresa. Den som vill vara med i Landgångens utlottning av priser skickar helt enkelt in en bild till Lands redaktion eller taggar sin bild på sociala medier med #landgången och #tidningenland.

Målet är att Landgången blir en återkommande aktivitet – och att många passar på att njuta av en landgång efter promenadpasset.

– Vi hoppas så klart att många testar våra härliga landgångsrecept som finns i tidningen, säger Joel Linderoth. Landgång på landgång helt enkelt!