Nyheter

Sista chansen att anmäla sig till Öppen trädgård 2022

Anmälningarna till årets upplaga av Lands stora trädgårdsfest, Öppen trädgård, trillar in. Och nu börjar det dra ihop sig om du och din trädgård ska vara med på årets kalas. Sista anmälningsdag är den 31 maj - klart du ska vara med!

Lands stora trädgårdsevenemang, Öppen trädgård, har arrangerats i över 25 år och i år är det dags igen. Den 17 juli öppnar privata trädgårdsägare i hela Sverige upp sina trädgårdar och resultatet brukar bli ett trädgårdskalas utan motstycke.

– Det ska bli så roligt att få vara med om Öppen trädgård igen och jag ser fram emot att träffa flera av trädgårdsentusiasterna i deras rätta element. Vi har snart 100 anmälda och med tanke på att rekordet ligger på 142 så är inte omöjligt att det blir nytt rekord i år. Som vanligt är trädgårdarna spridda över hela Sverige och det finns så många olika spännande trädgårdar att besöka, säger Kristina Bäckström, Lands trädgårdsredaktör och den som har full koll på hela evenemanget.

De två senaste åren har evenemanget varit inställt på grund av corona men nu kan vi äntligen se till att alla Sveriges trädgårdsälskare får möjlighet att ge sig ut och träffa odlingskompisar igen.

– Det är många som brukar planera en rejäl utflykt den dag som vi har Öppen trädgård och alla anmälda trädgårdar finns på vår sajt och kommer i tidningen någon vecka före, säger Kristina Bäckström.

Du hittar alla anmälda trädgårdar på Lands hemsida och du kan också enkelt göra din egen anmälan på samma sida. Att vara med kostar ingenting och i god tid före evenemanget så får du mer information om hur det hela funkar.

Länk till anmälningssida: land.se/oppentradgard 

För mer information, kontakta:
Projektledare Kristina Bäckström 010 184 43 64
Chefredaktör tidningen Land Joel Linderoth 072 141 45 23