Nyheter

Ny bok för hållbart skapande - använd naturliga material och fantasin

Nu kommer uppföljaren till succéboken Hållbara husmortips! Boken Hållbart skapande rymmer 100 kreativa knep och knåp för att göra hemmalivet roligare och främja skaparlusten.

Lär dig hur du gör ditt eget insektshotell, koka eget tapetklister och gör en fågelmatare av en mjölkkartong! De och många andra tips hittar du i boken ”Hållbart skapande” där Lands dedikerade läsare runt om i Sverige bidrar med tips och idéer.

– Gensvaret har varit fantastiskt. Det finns så mycket sunt bondförnuft där ute och det är en ynnest att få samla lite av den kunskapen i den här boken. När vi uppmanade läsarna att skicka in sina bidrag visste vi inte vad vi skulle få in, men vi blev glatt överraskade både över engagemanget och kvalitén på tipsen, säger Joel Linderoth, chefredaktör på tidningen Land.

– En perfekt bok att ge bort i present eller till sig själv för den egna skaparglädjen! Tanken är också att vi kan skapa utan att behöva köpa massa pysselsaker från affären. Man kan göra mycket spännande med saker och material som finns omkring oss, pinnar, löv och mjölkkartonger, säger Sofia Hamlund, försäljnings- och marknadschef på LRF Media.

Ända sedan 1971 har Land hjälpt till att göra livet i hemmet lättare och bättre för sina läsare. Smarta husmorstips och hemmapyssel är kunskaper som är värda att bevara och de här tipsen blir aldrig för gamla för att använda. Allt fler förstår att våra resurser inte är oändliga.

– Land står för det hållbara i livet och många i Sverige är intresserade av pyssel och knåp, enklare hantverk och ”gör det själv” och vi ser att det finns stort engagemang för detta ute i stugor och lägenheter, säger Joel Linderoth.

Hållbart skapande ges ut av LRF Media och finns att köpa i Lands egen e-butik Landshopping och i bokhandel och nätbokhandel, från och med nu. Boken är en perfekt inspirationskälla till att skapa hållbart i hemmet och i trädgården och är dessutom en fin presentbok.

För mer information, kontakta:
Joel Linderoth, chefredaktör Land, 072 141 45 23
Sofia Hamlund, försäljnings- och marknadschef LRF Media, 070 246 25 44