Nyheter

LRF Media stödjer Ukrainas folk

– Många av våra läsare, anställda och samarbetspartners har nära kontakter med Ukraina. Vi vill med hjälp av vårt stora nätverk stödja det krigsdrabbade ukrainska folket, säger Ann Henriksson, VD på LRF Media. LRF Media skänker därför 100 000 kronor och drar samtidigt igång en insamling till UNHCR.

FNs flyktingorgan UNHCR hjälper människor att fly, ger trygghet och delar ut nödhjälp. LRF Media skänker nu 100 000 kronor till organisationen för att stötta dess viktiga arbete i det hårt drabbade Ukraina.

– Ukraina är ett mycket viktigt jordbruksland. Flera av oss i det svenska gröna näringslivet har starka band dit i form av affärspartners, kollegor, anställda och vänner och många känner stor vanmakt över att inte kunna hjälpa till. Därför känns det bra att skänka pengar till en organisation som vi vet kan göra stor nytta, säger Ann Henriksson.

LRF Media vill nu inspirera fler att skänka ett bidrag.

– Våra tidningar och digitala plattformar når över en miljon människor. Inom det gröna näringslivet finns en stark tradition av att hjälpa till vid kriser och vi vill erbjuda de som vill visa solidaritet med den ukrainska befolkningen en möjlighet att delta i insamlingen. Tillsammans kan vi göra skillnad för våra kollegor och vänner i Ukraina, säger Ann Henriksson.

Så här gör du för att ge ett bidrag:
Swisha till 123 36 57 848 för ett nödpaket för 370 kronor eller ge valfritt belopp på UNHCRs webbsida här. Märk din gåva med LRF Media.