Nyheter

Succéboken ”Hållbara husmorstips” får en uppföljare!

LRF Medias och varumärket Lands bok ”Hållbara husmorstips” blev en succé – och nu är man i full gång med uppföljaren ”Hållbart pyssel”.

– Det är det perfekta sättet att fira att Land fyller 50 år i år, säger Joel Linderoth, chefredaktör på Land.

Hållbarhet och artiklar om hur det kan bli en del av vardagslivet har stått i fokus sedan familjetidningen Land startade för 50 år sedan.

– För några år sedan gjorde vi boken Hållbara husmorstips tillsammans med alla Land-läsare. Det var jätteroligt och nu vill vi göra boken ”Hållbart pyssel” tillsammans med läsarna. Vi står för det hållbara i livet, och våra läsare är intresserade av pyssel och knåp och gör det själv, så vi tänker att vi ska samla det materialet i en fin bok, säger Joel Linderoth.

Men vad är ett hållbart pyssel?
– Det är ett hantverk eller pyssel som inte sliter på jordens resurser, utan att man använder det som finns omkring – grenar, stenar eller annat.

Vad tror du att ni kommer få in för förslag från Land-läsarna?
– Vem vet? När vi gjorde husmorstips-boken så fick vi in så många olika tips och väldigt många som var helt nya för mig. Det finns så mycket kunskap bland våra läsare så man vet aldrig vad som händer när man frågar om tips - det är det roliga!

Vem vill du ska läsa boken när den kommer ut?
– Jag hoppas att den ska användas av många, och att de olika idéerna kan leda till att olika generationer får en trevlig stund tillsammans vid pysselbordet.

"Hållbart pyssel" släpps våren 2022.

Har du tips på hållbart pyssel?
Kontakta Joel Linderoth, joel.linderoth@lrfmedia.se