Nyheter

Marknadsförare till LRF Media

LRF Media söker nu en engagerad, nyfiken och affärsinriktad marknadsförare som tycker det är kul att arbeta med både online och offline-aktiviteter. Tar du gärna ett stort ansvar, brinner för teknisk marknadsföring såsom Marketing Automation och har ett stort intresse för att optimera kundresan? Så kan det vara ett jobb för dig!

Om LRF Media

LRF Media är mediehuset som förstår potentialen i det gröna näringslivet. Med journalistik och innovation står vi upp för ett hållbart land - med varumärken som Land, Landshopping.se, ATL, Lantmannen, samt dotterbolag som Ehandel.se, Brath, Brid och Skira.

Om tjänsten

I rollen som marknadsförare arbetar du med försäljningsaktiviteter kopplat till bolagets prenumerationsaffär; tidningar, sajter och e-tjänster. Du optimerar kundens digitala upplevelse genom definition och uppföljning av kampanjresultat, kundinteraktion och utvecklar kontinuerligt erbjudandet under kundresan. Du fokuserar på relevanta och kreativa aktiviteter samt säkerställer att kommunikation når kunden i rätt kanal, vid rätt tidpunkt genom automatiska flöden. Du arbetar med utgångspunkt från bolagets marknadsplan där du bearbetar olika kanaler genom hela funneln. Rollen ingår i det kommersiella teamet och har ett tydligt försäljningsfokus, du arbetar med flertalet kontaktytor inom organisationen.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom digital marknadsföring. Du har med fördel tidigare erfarenhet av datadriven försäljning och har god förståelse för kampanjhantering och kommunikation samt övriga aktiviteter som leder till konvertering. Du har god förståelse och praktisk erfarenhet av tekniska marknadsföringsverktyg - exempelvis Google Analytics eller Marketing Automation-plattformar. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med större kunddatabaser och följt upp olika segment för att skapa relevant innehåll och erbjudanden. För att lyckas är det viktigt att du har ett stort intresse och brinner för affären, du är nyfiken och drivs av att hitta nya sätt att arbeta med tydliga KPIer och omsätta din analys till praktiska aktiviteter.

Som person är du självständig, proaktiv och samarbetar effektivt i såväl mindre grupp som tvärfunktionellt. Du vill ständigt lära nytt och trivs i en dynamisk miljö där du får sätta egna strukturer och arbeta med många projekt parallellt.

LRF Media erbjuder

Du ges möjligheten att axla en för LRF Media viktig och utmanade roll. Du erbjuds en spännande resa där du får möjligheten att vara högst delaktig i att skapa en inspirerande och kommersiell affär för verksamheten. Du ansluter till ett modernt bolag med skickliga, engagerade och drivna medarbetare i en häftig och inkluderande företagskultur.

Placering & Start

Tjänsten är placerad i Stockholm och tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan

Klicka här för att skicka in din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare; markus@ecommercerecruit.se eller +46(0)708 - 134 694.

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka in din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!