Nyheter

Vill du ha lantbruksbranschens mest spännande jobb? Land Lantbruk söker en ny teknikreporter!

Nu finns det en ledig tjänst som teknikreporter på LRF Medias varumärke Land Lantbruk.

Du följer den snabba och innovativa teknikutvecklingen inom jordbrukssektorn i Sverige och utomlands. Praktisk erfarenhet av lantbruk och/eller relevant lantbruks- eller teknikutbildning väger tungt. Du rör dig självklart smidigt i sociala medier och andra digitala verktyg.

Land Lantbruk & Land Skogsbruk söker en reporter för tillsvidareanställning. Som reporter på Land Lantbruk blir du en del av en redaktion på ungefär 10 personer. Huvudredaktionen är baserad i Stadshagen i Stockholm.

Land Lantbruk med Land Skogsbruk är Sveriges största jord- och skogsbrukstidning och når varje vecka 180 000 läsare. Land Lantbruk, som är LRFs medlemstidning, med nyheter och fördjupningar från det gröna näringslivet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsättningen sker omgående. Intervjuer kommer göras löpande, sista ansökningsdag är den 13 september 2021.

För att söka tjänsten: Ansök genom länken http://www.lrfmedia.se/sv/about/jobs

med ett personligt brev och CV senast den 13 september.

Är du nyfiken på att veta mer om tjänsten, kontakta publisher Annika R Hermanrud, 070-164 67 78.
Facklig kontaktperson SJF är Annika Boltegård, tel 070-538 03 00.

Helena La Corte
VD LRF Media