Nyheter

Nu lanseras Mnews.se – en nyhetsplattform för branscherna som bygger Sverige

Nu har 13 branscher som på olika sätt utvecklar och bygger Sverige gått ihop och skapat en gemensam nyhetstjänst. Nyhetstjänsten heter Mnews.se och omfattar branscherna boskap, bygg- och anläggning, entreprenad, gruvindustri, logistik- och kranbranschen, matproduktion, rivning, skogsbruk, spannmål, teknik, trädgård, VA- och fjärrvärme samt verktyg och tillbehör.

Mnews.se är en plattform för marknadsnyheter från företag och ska göra det enklare för företag att nå ut med sina nyheter. På Mnews.se får företagen en egen hemsida och kan sedan publicera obegränsat med nyheter som de kan dela via e-post och företagets egna sociala medier. Samtliga nyheter som publiceras på Mnews.se distribueras också via branschtidningarna ATL, Land Lantbruk och Maskinentreprenören.

– Vi kände att det saknades en nyhetstjänst som uppmärksammar de här branscherna och som underlättar för företagen att nå ut med sina nyheter, säger Josefine Blomquist, försäljningschef på Adviser.

Samtliga företag inom de 13 branscherna är upplagda i Mnews.se där deras egna företagssidor väntar på att bli uppdaterade med information, bilder, videos, kontaktuppgifter med mera. Företagen får nu tre månader på sig från och med 21 juni att testa tjänsten helt utan kostnad.

– Det är väldigt roligt att vi nu kan lansera Mnews.se som är ”plug & play” för alla våra gemensamma kunder att publicera nyheter på, säger Johan Svensson, affärsutvecklingschef på LRF Media.

– Företagen kommer ofta upp med nyheter på nya produkter, affärer eller andra företagsnyheter och vi på redaktionen kan självklart inte publicera allt. Med Mnews.se får alla företagen möjlighet att nå ut med sina nyheter, både via egna kanaler och vi branschtidningar som är anslutna, säger Micael Appelgren, chefredaktör på Maskinentreprenören, som tror mycket på den nya tjänsten.

Läs mer om Mnews.se på www.mnews.se. Har ditt företag inte aktiverat sin sida eller om du inte hittar ditt företag kan du kontakta Mnews.se på info@mnews.se.

Bakom Mnews.se står LRF Media, Maskinentreprenören och Adviser.

För mer information, kontakta:
Johan Svensson, LRF Media (ATL, Land Lantbruk), johan.svensson@lrfmedia.se, 073-558 19 97
Josefine Blomquist, Adviser, josefine@adviser.se, 070-164 67 59
Micael Appelgren, Maskinentreprenören, micael@me.se, 070-​482 66 49