Nyheter

Fototävling med djurtema fick Land-läsarna att skicka bilder från hela Sverige

Land-läsarna älskar sina djur! Det visade sig tydligt när LRF Medias varumärke Land bjöd in till en jubileumstävling för att hylla husdjuren över hela Sverige. Förstapris gick till suggan Dagmar.

Land firar i år 50 år som tidning och för att uppmärksamma det anordnades en fototävling. Uppgiften var att visa kärlek till alla fina husdjur som finns över hela landet och gensvaret blev enormt! 

– Vi trodde väl aldrig att vi skulle få så många fina foton på Land-läsarnas härliga husdjur. Vi vet ju att många av våra läsare är husdjursglada men inte på det här sättet, säger Joel Linderoth, chefredaktör för tidningen Land.

Bilder och berättelser om husdjur kom från hela landet och juryn hade det tufft att utse en vinnare. Första priset gick till slut till Charlotta Andersson med en bild på sin gris Dagmar. 

– Att tävla är såklart roligt och att tävla med foton är kanske ännu roligare. Vi fick in många fina bilder, tyvärr kunde inte alla visas i tidningen, säger Joel Linderoth. 

Land firar i år 50 år och fototävlingen är en av många jubileumstävlingar som anordnas under året. Du hittar tävlingarna här: https://www.land.se/tavlingar/