Nyheter

Fota och vinn - Land arrangerar djurbilds-tävling!

Har du Sveriges gulligaste marsvin? Eller landets kaxigaste katt? Eller kanske den snyggaste geten? Då kan du vara med och tävla i LRF Medias varumärke Lands stora foto-tävling där alla Sveriges djur får vara med.

Land fyller 50 år och det firas bland annat med en stor tävling där de letar fram Sveriges härligaste, coolaste, trevligaste och snällaste djur och ser till att de hamnar på bild - både hemma hos dig och i tidningen!

Om du vill vara med och tävla så kan du skicka in din bild till Land som väljer ut 10 bilder som får representera hela Sveriges djurskatt.

- Land firar 50 år och våra läsare älskar djur så det är klart att vi vill få in bilder på alla dessa älsklingar! Bättre foto-ämne kan väl knappast finnas? Vi hoppas på väldigt många bidrag och att vi bidragen ska göra Sverige lite gladare nu i corona-tiderna, säger Joel Linderoth som är chefredaktör för Land.

Vill du tävla? Då kan du mejla till red@land.se

Eller så skickar du bilden till:
"Min älskling"
Land
Box 301 33
104 25 Stockholm

Sista tävlingsdag är 9 april. Läs mer om tävlingen här.