Nyheter

Brath lanserar kostnadsfria SEO analyser via Youtube

Nu lanserar SEO och SEM företaget Brath, där LRF Media är delägare, strömmad SEO på Youtube, kostnadsfritt för den som vill få en analys av sin sajt. Aaron Axelsson, Head of SEO på Brath, går varje fredag igenom en ny sajt, inskickad av tittarna och ger råd för hur man kan synas bättre i Google.

Fredagar kl 13.00 får den som följer Braths Youtube-kanal möjligheten att få sin sajt granskad av Aaron Axelsson som är en välkänd sökmotorspecialist och Head of SEO på Brath. Med sig efteråt får man tre handfasta och genomförbara tips om hur man kan få bättre synlighet.

- Eftersom synlighet i sökmotorer är viktigt vill vi att alla ska ha en chans. Den som håller bra positioner i Google kommer att få god tillväxt, säger Aaron Axelsson.

Förhoppningen är att tittaren med grundläggande internetvana kan ta till sig och komma framåt med sin egen sökmotoroptimering efter avsnittet. Ibland är sökmotoroptimering komplext men en genomgång på video kan göra det hela mycket lättare.

- Det var viktigt för oss att det är ett lättsamt och lättillgängligt och att vi alltid kan föra fram något som går att genomföra för sajtägaren och som faktiskt gör skillnad, fortsätter Aaron.

Så vitt Aaron känner till har ingen gjort något liknande i Sverige tidigare och det finns ingen tanke på att det ska vara en kort insats.

- Vi kommer fortsätta så länge intresset är så här stort, säger han, det är extra roligt att kunna ge något som verkligen gör skillnad för många som kämpar med sin synlighet.

Mer information på Braths sajt: Aaron bjuder på en gratis SEO-analys.