Nyheter

LRF Media satsar på ny digital bokningstjänst för husbilscampare

Mediehuset LRF Media med varumärken som Land och ATL har inlett ett samarbete med Acamp, den nya digitala bokningstjänsten för husbilscampare. På samma sätt som Airbnb revolutionerat bokningen av semesterboenden skapar Acamp nya förutsättningar för husbilscampingen.

Svenskarnas intresse för att semestra med husbil har ökat kraftigt de senaste åren, men det är varken enkelt att hitta och boka ställplatser eller att hyra ut för markägare. Acamp vill lösa problemet genom att förenkla uthyrning, bokning och betalning av ställplatser.

– Vi ser en stor potential och nytta med Acamps tjänst för lantbrukare som vill utveckla besöksnäringen på sin gård, säger Katja Samoilina, affärsutvecklare på LRF Media.  

Acamp lanserades under november och tjänsten är nu öppen för markägare att registrera sig i. Samstorps gård och Eriksgården intresserade sig tidigt för Acamp och kommer lyftas fram i marknadsföringen.

Bakom Acamp finns entreprenörerna och husbilscamparna Öjje Holt och Paul Berggren. Deras egen frustration över svårigheten att hitta och boka husbilsplatser ligger till grund för verksamheten.

– Vi är otroligt glada och stolta över detta samarbete. Acamps strategi är att dels hitta unika nya ställplatser som erbjuder något extra, och dels att supporta de lokala duktiga entreprenörerna, och då finns det ingen bättre partner än LRF Media, säger Öjje Holt, medgrundare av Acamp.

Om Acamp
Acamp är en nätbaserad tjänst för att annonsera ut, söka efter, hitta och boka unika platser där man kan stanna med sin husbil, husvagn eller sitt tält. Läs mer på www.acamp.com.

Kontaktpersoner
Katja Samoilina, affärsutvecklare LRF Media
katja.samoilina@lrfmedia.se

Öjje Holt, medgrundare Acamp
ojje@acamp.com
076-8017221