Nyheter

Ehandel nominerade till Publishingpriset

LRF Medias dotterbolag Ehandel är nominerade till Publishingpriset 2020 i kategorin webbtidningar och webbtidskrifter. Vinnaren utses i november. 

Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. I år korar man exempel på god kommunikation i totalt 46 kategorier inom webb, print och film. Ehandel är nominerade i kategorin webbmedier och webbtidningar.

Stark insats från teamet

– Vi är så glada och stolta över att ha gått till final och jag kan konstatera att det inte hade varit möjligt utan de starka insatser som alla i teamet har bidragit med, säger Ehandels chefredaktör Johanna Allhorn.

Trafikrekord och nya sajter

– Under det gångna året har vi bland annat slagit nya rekord vad gäller trafiken och lanserat nya sajter i samtliga nordiska länder. Intresset för e-handel är starkare än någonsin, det märks inte minst på det otroliga gensvar vi får från våra läsare. Nu håller vi tummarna för att vi tar hem vinsten!

Publishingpriset är fristående från branschens organisationer och bland tävlingsbidragen syns både redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Juryn bedömer bland annat design, innehåll, användbarhet och fysiskt utförande och utser förstapristagare i samtliga kategorier samt de tre vinnarna av Publishingprisets Grand Prix. Samtliga vinnare tillkännages i november.

Här finns listor över samtliga finalister 2020

Johanna Allhorn, chefredaktör Ehandel.