Nyheter

LRF Media lanserar Hållbarhetspanelen Företag

LRF Media är mediehuset som med journalistik och innovation står upp för ett hållbart land. Nu lanserar man Hållbarhetspanelen Företag. Som medlem i Hållbarhetspanelen Företag kan man få perspektiv på sitt hållbarhetsarbete, lyfta frågor man vill få besvarade och få insikt från insatta konsumenter.

Hållbarhetspanelen Företag består av hållbarhetschefer, kommunikations- och marknadschefer, vd:ar, CFO:s och andra representanter för företag som har hållbarhet som en del av arbetsdagen.

Den i dagsläget mest omfattande undersökningen som du bidrar till som panelmedlem är Hållbarhetsrapporten som är ett initiativ från LRF Media. Hållbarhetsrapporten bygger på undersökningar inom social och ekonomisk hållbarhet, såväl som miljöfrågor – från både Hållbarhetspanelen Företag och Hållbarhetspanelen Konsument.

Rapporten syftar till att underlätta kommunikationen mellan konsumenter och företag inom hållbarhetsfrågor så att de kan hjälpa varandra till mer hållbara val och affärer.

Vill du bidra med dina åsikter i hållbarhetsfrågor och matcha dem mot insatta konsumenters preferenser och tankar? Gå med i Hållbarhetspanelen Företag så hjälps vi åt att minska resursslöseriet det innebär att prata förbi varandra, konsumenter och företag emellan. Deltagandet i Hållbarhetspanelen är gratis. Anmäl dig på hållbarhetspanelen.se