Nyheter

Amazon kommer till Ehandel arrangerade NXT i Stockholm 24/9

Den 31 juli kunde LRF Medias varumärke Ehandel avslöja att Amazon var redo för lansering i Sverige. Sedan dess har Amazon varit det givna ämnet både i branschen och i media. Den 24 september kommer Amazons högsta chef för expansionen i Europa till konferensen NXT – The Future of Commerce i Stockholm som arrangeras av Ehandel.

Alex Ootes med titeln Vice President Pan-EU Categories & EU Expansion for Amazon Europe blir en av talarna på NXT den 24 september. Alex Ootes får sällskap av talare från tre andra centrala företag för framtidens e-handel, Zalando, Google och Facebook på konferensen som är helt digital.

- Vi satte ribban högt när vi började planera NXT i Stockholm och det känns oerhört roligt att vi nu ett drygt år senare kan presentera en så stark och relevant line-up av talare, säger Sahra Thurdin, Head of Events på Ehandel.

NXT har arrangerats i Oslo i flera år och betraktas av många som Nordens allra viktigaste konferens för e-handelsbranschen. I år är det första gången som NXT också arrangeras i Stockholm.

- För oss är NXT en nordisk plattform som handlar om den ständigt aktuella frågan för alla oss som är en del av den digitala utvecklingen - ”What’s next”, säger Frida Clementz, Head of Marketing på Ehandel. De som deltar på NXT den 24 september kan förvänta sig att bli både uppdaterade och få exklusiva insikter om vad som händer härnäst.

Biljetterna till NXT i Stockholm är i första hand vikta för e-handlare och medlemmar i Ehandel Network, men eftersom konferensen är digital och biljetterna kostnadsfria kommer det att finnas möjlighet för fler att delta. Läs mer NXT Stockholm och boka biljetter på https://www.whatsnxt.io/nxt-stockholm/.

Sahra Thurdin, Head of Events, +46 (0)708 140 110
Johan Svensson, VD, +46 (0)73 558 19 97

Ehandel is the largest meeting spot for anyone working within e-commerce. Ehandel is run by Ehandel SE AB, founded in 2009. Since 1st of January, Ehandel SE AB is a part of LRF Media AB. Read more about Ehandel at www.ehandel.se.