Nyheter

Fruktpressar bakom försäljningssuccé på Land Shopping

Under våren tog LRF Medias varumärke, Land Shopping, in handlaren Rååpress som säljer fruktkrossar och fruktpressar för hemmabruk. Produkterna har visat sig vara omåttligt populära och försäljningen har gått över förväntan.

Rååpress produkter är utvalda med stor omsorg för att hålla länge, vara enkla att använda samt ge ett så högt utbyte som möjligt när du exempelvis gör din egen äppelmust. Säsongen har nyligen börjat och för familjeföretaget Rååpress har skyltfönstret hos e-marknadsplatsen Land Shopping givit försäljningen en ordentlig skjuts.

– Fantastisk start på ett bra äppelår! Försäljningsstarten hos Land Shopping är över förväntan, säger Per Sjöberg på Rååpress.

På Land Shopping är man glada över att erbjuda lokala entreprenörer över hela Sverige möjlighet att sälja sina produkter över hela landet.

– Rååpress har legat i topp när det gäller försäljningen under sommaren, det är jätteroligt, säger Qamyar Ghomi, kommersiell chef LRF Media.

Läs mer om Rååpress produkter här.