Nyheter

Välkommen till LRF Medias webinarier!

I en serie kunskaps-halvtimmar i form av webinarier kommer vi tillsammans med vår annonsbyrå Adviser att dela med oss av erfarenheter, trender och analyser som vi tror och hoppas ska vara till nytta för dig i dina affärer. 

Sanna SjöholmChef Kommunikation
Det andra avsnittet i vår webinarserie handlar om sökmotoroptimering och sökmotormarknadsföring och deras roll i marknadsföringsmixen.

I det halvtimmeslånga webinariet får ni träffa Magnus Bråth, grundare och delägare i Brath, en specialistbyrå inom sökmotoroptimering (SEO) och sökmotormarknadsföring (SEM). Här berättar Magnus om grunderna inom sökmotoroptimering och ger tips och råd om hur SEO och SEM kan komplettera din befintliga marknadsföring.

S01E02 - LRF Media - Komplettera din marknadsföring med SEO/SEM from Viktor Ohlin / aiv on Vimeo.

 

Första webianriet handlar om möjligheterna med native-annonsering.

I 30 matiga minuter lär vår nativeexpert Magnus Reithner dig allt om hur det går till när man jobba med natives. Han berättar också om formatets för- och nackdelar.

Här hittar du webinariet:

S01E01 - LRF Media - Utveckla affären med native from Viktor Ohlin / aiv on Vimeo.

Har du något förslag på ett ämne, eller någon fråga du vill att vi ska ta upp i en kunskapshalvtimme? Mejla till Rasmus Thomsen, VD Adviser, eller Annika R Hermanrud, publisher och ansvarig utgivare LRF Media