Nyheter

LRF Media söker E-commerce manager till landshopping.se  

Nu söker LRF Media en E-commerce manager till marknadsplatsen Landshopping.se. Har du stor passion för e-handel, gillar att skapa försäljning och resultat online samt har arbetat med fullt ansar för en e-handel tidigare – ja, då kan det här vara jobbet för dig!

Som E-commerce Manager på LRF Media är du övergripande ansvarig för att optimera verksamhetens försäljningsaktiviteter kring e-handelsverksamheten med primärt fokus på marknadsplatsen Landshopping.se. Rollen har ett tydligt fokus på onlineförsäljning med stor vikt på kontinuerlig analys av såväl konvertering, kundbeteende, trafikkällor och kampanjaktiviteter. Rollens ansvar innefattar även optimering och kravställning för att nå bolagets uppsatta affärsmål.

Läs mer och sök jobbet här: Jobba hos oss

Skicka in din ansökan senast den 3 juli. Ansökningarna hanteras av Ecommercerecruit.