Nyheter

Stort intresse för hållbart lunchwebinarium

Över 400 deltagare hade redan på förhand anmält sig för att följa LRF Medias lunchwebinar kring hur man kommunicerar hållbarhet på ett framgångsrikt sätt. Och en sak är säker: intresset för hållbarhetsfrågan är enormt!

Så snart LRF Media hade gjort  sin första Hållbarhetsrapport i februari beslöt man att dela med sig av kunskaperna i ett webinarie och paneldebatt. Fokus låg på de fakta som kommit fram i rapporten, som att konsumenterna vill veta ännu mer om företagens hållbarhetsarbete – och företagens insikt att hållbarhet är affärskritiskt för den egna verksamheten.

I panelen fanns Niklas Bondesson, docent marknadsföring och universitetslektor vid Stockholms Universitet, Johanna Landberg, Head of Impact Banking på Doconomy, Ann Henriksson, VD på LRF Media och Linda Segerblom, VD på Brid. Moderator var Lovisa Madås, grundare av medie- och insiktsbolaget AGFO.

Här kan du se eventet i repris och här kan du välja bland 3 generösa erbjudanden från Brid Agency, Klimatpanelen och LRF Media.