Nyheter

LRF Medias VD Ann Henriksson i samtal om intäktsmöjligheterna i branschen

När Sveriges Tidskrifter släpper sin "Branschrapport 2020" – den svenska tidskriftsbranschen i siffror" är Ann Henriksson, VD LRF Media, på plats för att ta del i den efterföljande paneldiskussionen.

För fjärde året i rad tar Sveriges Tidskrifter tempen på hur branschen går. På fredag morgon klockan 9.00 är det dags för årets upplaga av "Branschrapport 2020 – Den svenska tidskriftsbranschen i siffror".

I rapporten utlovas en kartläggning av intäkterna i tidskriftsbranschen under 2019 och en prognos för 2020. Dessutom presenteras en analys av hur långt branschen har kommit när det gäller digitala läsarintäkter. Eventet livesänds från Advisers kontor, och LRF Medias VD Ann Henriksson finns på plats för att ta del i den efterföljande paneldiskussionen tillsammans med Johan Taubert, förlagsdirektör Egmont, och Lotta Cederbom, vice vd och kommersiell direktör på Aller media.