Nyheter

Lands chefredaktör i morgonradio – berättar om nya boken

LRF Medias varumärke Land lanserar i dagarna boken Hållbara husmorstips. Media har redan uppmärksammat boken och Lands chefredaktör Joel Linderoth gästade morgonradioprogrammet "Vaken med P3 & P4" i måndags för att berätta om boken.

Hållbarhet har varit på agendan ett antal år och det har knappast tappat aktualitet så här i spåren av coronapandemin. LRF Medias varumärke Land lanserar nu boken Hållbara husmorstips som samlar en mängd finurliga knep för att göra din vardag mer hållbar, både vad gäller miljö och ekonomi.

Morgonradioprogrammet "Vaken med P3 & P4" var inte sena med att fånga upp intresset för ämnet och boken. I måndags intervjuade de Lands chefredaktör Joel Linderoth som fick berätta om boken. Intervjun kommer i slutet av programmet så scrolla fram till ca kl. 05.37 för att lyssna på Joel.

Klicka här för att lyssna på intervjun!