Nyheter

Unika insikter från jordbruket i Nordkorea i Lantbrukspodden

LRF Medias varumärke Land Lantbruk väckte i höstas liv i sin podcast Lantbrukspodden. I avsnitt 10 möter vi Sven Erik Johansson som berättar om sina 10 år i jordbruket i Nordkorea. Ett samtal som ger unika insikter i världens mest slutna land.

I Lantbrukspodden djupdyker man i ämnen som berör lantbrukare i dag. Den innehåller intervjuer med spännande personer inom de gröna näringarna och diskussioner kring aktuella ämnen. Sedan nypremiären hösten 2019 har 13 avsnitt släpps.

I avsnitt 10 intervjuas Sven Erik Johansson, svensken som vann nordkoreanernas förtroende och tilläts köra runt på egen hand när han hjälpte landets jordbrukare. Vilka slutsatser drar Sven Erik Johansson efter att ha tillbringat nästan tio år i Nordkorea? Avsnittet har hittills haft 2 500 lyssningar, och antalet stiger fortfarande.

Klicka här för att lyssna på Lantbrukspoddens avsnitt "Därför kan inte Nordkorea föda sin befolkning".