Nyheter

Husmorstips hetare än någonsin – tidningen Land lanserar bok på temat

Den 7 maj släpper tidningen Land boken Hållbara husmorstips – Sunt bondförnuft från hela landet. Boken samlar de bästa knepen från alla delar av hemmet och ser till att gamla kunskaper kommer till liv igen – från en generation till en annan. Läsaren får över 160 inspirerande tips som sparar på både klimat och ekonomi.

Husmorstips av alla de slag är en naturlig del av tidningen Land och väcker alltid stort intresse hos läsarna. Alltsedan starten 1971 har Land hjälpt till att göra livet i hemmet lättare och bättre – och sett till att husmorstips kommit fler till del. För den som trott att husmorstips är passé så bevisar boken motsatsen – smarta tricks med hållbara värden är fenomenalt livaktiga på alla sätt!

Lands läsare har bidragit med en massa egna tips – de bästa finns samlade i boken som en hjälp till alla som ställs inför större eller mindre vardagliga problem. Det är inte bara de allra husligaste personerna som kan intressera sig för denna bok. Den passar utmärkt som present till ungdomar som flyttar hemifrån, till kompisar som gillar att effektiversera eller från en generation till en annan.

– Husmorstips är universella och bör få komma alla till del. Alla har nytta av smarta tips som underlättar i vardagen och ger ett härligare hem, säger Joel Linderoth, chefredaktör på Land.

Exempel på tips att ta del av i boken:
-Slipp spruckna korvar på grillen
-Fläckfri datorskärm med kaffefilter
-Få ut det mesta av dina toarullar
-Städa sängen med snaps
-Blås liv i dina cupcakes med hårtorken

Boken säljs på landshopping.se från och med 7 maj och på Adlibris och Bokus från och med 18 maj.

Sofia Hamlund
Försäljningschef Läsarintäkter