Nyheter

I svåra tider lyfter LRF Medias Land Skogsbruk ljusglimtar från svenska skogen

Att vi försöker rusta oss för svåra tider är inget konstig fenomen. I Sverige har vi märkt det bland annat genom ett sinande lager av toalettpapper i livsmedelsbutikerna. Land Skogsbruk visar nu varför just toalettpapper inte är något vi behöver bekymra oss över med ett inlägg på Facebook som blivit en riktig delningsraket!

Corona-krisen har verkligen skakat om samhället och i allt fler länder stänger man ner flera samhällsfunktioner. En påföljd av detta i Sverige har varit att många hushåll samlat på sig toalettpapper, för att förbereda sig på att kunna stanna hemma en längre tid. Detta har skapat reaktioner runt om i landet, men i samband med detta vill LRF Medias tidning Land Skogsbruk lugna människors oro genom att lyfta den svenska skogen och svenska skogsägare.

Via ett Facebook-inlägg påpekade Land Skogsbruk att Sverige faktiskt är självförsörjande på toalettpapper, tack vare svenska skogsägare. Så även om vi tvingas stänga gränser och begränsa import, så kommer de svenska skogsägarna kunna se till att vi åtminstone har toalettpapper.

Inlägget har i dagsläget delats över 1 500 gånger. Se inlägget här!