Nyheter

Spannmålsodlare ny bloggare på ATL.nu

Snart är det dags för årets vårbruk. I samband med det utökar tidningen ATL sina vällästa bloggar på sajten ATL.nu med en ny blogg med inriktning mot spannmål och teknik. Ny bloggare är Mattias Larsson på Abbotnäs säteri i Katrineholm.

- Med Mattias Larsson som ny bloggare utökar vi vårt erbjudande till ATL:s läsare. Vi har saknat en bloggare med tydlig inriktning mot växtodling, säger Lilian Almroth, chefredaktör.

I sin blogg om Abbotnäs säteri vill 29-årige Mattias Larsson berätta om sin vardag som spannmålsodlare. Han hoppas kunna inspirera andra till att driva produktionslantbruk. Mattias Larsson har ett stort intresse för teknik och hoppas kunna hjälpa ATL:s läsare att gallra ut vettiga produkter.

- Som lantbrukare blir man ett föremål för mycket ny teknik, och gammal som kommer i ny form. Det gäller för oss att kunna sålla ut vad vi kan använda och vad som passar oss, säger han till ATL.

Tidningen ATL är en branschtidning som vänder sig till lantbruksföretagare i hela landet. Tidningen kommer i print två dagar i veckan samt har en välbesökt nyhetssajt ATL.nu som uppdateras med de senaste nyheterna inom jord, skog och entreprenad dygnet runt, sju dagar i veckan. ATL producerar även teve på webben under namnet ATL TV samt podd.

Totalt når tidningen ATL 165 000 läsare i hela landet.

Lilian Almroth
Chefredaktör ATL och redaktionell produktionsansvarig för Lantmannen