Nyheter

Negativa kampanjer mot jord- och skogsbruk konfronteras i Lantbrukspodden

I senaste avsnittet av LRF Media producerade Land Lantbruks podcast, Lantbrukspodden, berättar Rickard Axdorff om negativa kampanjer mot jord- och skogsbruket och vad man kan göra åt det genom att faktiskt våga sticka ut hakan och påverka.

Lantbrukspodden, podden som djupdyker i ämnen som berör lantbrukare i dag, fortsätter att ta upp heta ämnen inom jord- och skogsbruk. Poddens senaste gäst, Rickard Axdorff, har gjort sig känd som en orädd debattör och opinionsbildare – vissa beskriver honom som alltför konfrontativ. I avsnitt 7 av Lantbrukspodden hör vi honom prata om negativa kampanjer mot jord- och skogsbruket och föra argument så som "sälj Sveaskog och rädda produktiv skogsmark".

Lyssna på senaste avsnittet här!