Nyheter

Debattinlägg om angrepp på mjölkbönder engagerar ATLs läsare

Mjölkbonden Kerstin Herbertsson skrev i veckan ett starkt debattinlägg på atl.nu som trissat upp sidvisningar och delats flitigt på Facebook. Nu sätter hon ner foten mot angreppen på svenska mjölkbönder.

"Motbjudande angrepp efter ladugårdsbranden" heter Kerstin Herbertsson debattartikel där hon tar ställning mot de angrepp på svenska mjölkbönder som hon menar ofta kommer från personer som saknar kunskap om kor och deras behov. Detta skrev hon kort efter ladugårdsbranden i Vreta då många djur brändes inne. Kommentarer kring att det var positivt för djuren då "de inte längre behövde utnyttjas och slaktas av giriga djurägare" fick bägaren att rinna över. Debatten på atl.nu har engagerat, lästs av många och delats på sociala medier i stor utsträckning.

Läs hela debattartikeln här!