Nyheter

Land mediapartner till Ostfestivalen  

LRF Medias varumärke Land är stolt mediapartner när Ostfestivalen arrangeras för sjunde gången den 14-16 februari. Som prenumerant på tidningen Land har du möjlighet att gå 2 för 1 på festivalen.

– För oss är det självklart att vara mediapartner till Ostfestivalen – vi älskar svensk ost och vi vet hur viktig osten är för hela Sverige. Osten och mjölken är en helt omistlig del av vår kultur, säger Joel Linderoth, chefredaktör på Land.

Tidningen Land och sajten Land.se har alltid haft svensk mat i fokus, med recept som passar för alla att laga och där vikten av de svenska råvarorna framhålls. Tidningen Land når över 300 000 personer varje vecka och sajten nästan lika många och ambitionen att spegla hela landet syns bland maten och recepten.

– Vi har stenkoll på de mindre producenterna och ser det som vår uppgift att stötta dem och hjälpa dem att nå ut. För oss är det viktigt att vara med på Ostfestivalen och träffa både ostmakare och besökare – då slår vi en bro mellan stad och land.

Ostfestivalen hålls den 14-16 februari på Münchenbryggeriet i Stockholm och som prenumerant av Land har du möjlighet att gå 2 för 1 på söndagen, dagen då det är lite lugnare för besökarna och då man riktigt kan njuta av alla goda ostar.

– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra läsare detta, och hoppas att många tar del av erbjudandet – vi ser fram emot att träffa läsarna, säger Joel Linderoth.