Nyheter

Ehandel lanserar ny kunskapsplattform för morgondagens nordiska handel

Konferensen NXT nordic som genomförts i Oslo fem år i rad kommer den 17 september i år till Stockholm. Nu lanserar LRF Medias dotterbolag Ehandel, som står bakom NXT nordic sedan förvärvet 2018, en helt ny kunskapsplattform för den nordiska handeln. Kunskapsplattformen heter What’sNXT? och här samlas insikter som hela handeln ska ha nytta av, oavsett om det är e-handel eller den traditionella butikshandeln som digitaliseras.

På webbplatsen www.whatsnxt.io kommer Ehandel att publicera utvalda artiklar och intervjuer tillsammans med nyheter inför NXT nordic konferenserna i Oslo den 4 juni respektive i Stockholm den 17 september.

– I år har vi valt att sätta fokus på hur kundbeteendet förändras med temat The Future of Customer Behaviour, säger Frida Clementz, Head of Marketing på Ehandel. What’sNXT?  är en nordisk plattform där vi lyfter fram morgondagens kundbeteende med artiklar, intervjuer och frukostmöten under hela året. 

Plattformen What’sNXT? kommer att utvecklas med mer content och aktiviteter under året tillsammans med företagspartners knutna till konferenserna.

– Vi har flera spännande dialoger med våra partners som vi kommer att presentera under våren, säger Viktoria Eklund, t.f. Head of Sales på Ehandel. Vi ser What’sNXT? som en stor möjlighet att kunna erbjuda våra partners att vara relevanta med en närvaro under hela året.

I och med www.whatsnxt.io kommer besökare och partners kunna ta del av all information om NXT nordic konferenserna på ett och samma ställe.

– Äntligen har vi en paketering som ligger i nivå med vår stora ambition, säger Sahra Thurdin, Head of Event på Ehandel. Vi flyttade NXT nordic till Spektrum förra året och har fått ett väldigt positivt gensvar på hela konferensen. Nu hoppas vi få en riktigt bra start på NXT nordic i Stockholm den 17 september – och att ha möjlighet att skapa så mycket content och kringaktiviteter under året känns väldigt bra.

Läs mer om NXT nordic och What’sNXT? på www.whatsnxt.io och Ehandel på www.ehandel.se.

För mer information kontakta:

Viktoria Eklund, t.f. Head of Sales, viktoria@ehandel.se

Frida Clements, Head of Marketing, frida@ehandel.se

Sahra Thurdin, Head of Event, sahra@ehandel.se