Nyheter

Ehandel drar igång projektet "Hållbar E-handel"

Hållbarhet blir allt viktigare inom e-handeln. LRF Medias varumärke Ehandel vill därför lansera ett certifieringsprogram för e-handlare som vill arbeta med att bli mer hållbara.

Många inom e-handelsbranschen vill satsa på hållbarhet. Men vad hållbarhet egentligen omfattar när det gäller e-handel, finns det ännu ingen definition kring. Därför startar Ehandel projektet "Hållbar E-handel" där de genom att samla hållbarhetsexperter och e-handelsproffs tillsammans ska reda ut vad hållbar e-handel egentligen är. Projektgruppen har sitt första möte den 10 februari och förhoppningen är att satsningen på hållbarhet ska resultera i att tillsammans med medlemmar kunna erbjuda ett nytt certifieringsprogram, som långsiktigt ska leda till en mer hållbar bransch.

Läs mer om projektet här.