Nyheter

Ökad satsning på Land Utbildning efter lyckat test

LRF Medias satsning på onlineutbildningar, Land Utbildning, visade gott utfall under första delen av 2019. Nu tar man nästa steg och lanserar sju nya utbildningar, bland annat en digital skola och en grundkurs i att fotografera med mobilen.

Land Utbildning, LRF Medias onlineutbildningar, smyglanserades under våren 2019. Två utbildningar erbjöds, en i släktforskning och en i flerfärgsstickning. Testutbildningarna gav mersmak, och för att kunna satsa fullt ut har LRF Media nu tecknat avtal med utbildningsplattformen Coursio. Tillsammans intensifierar man arbetet och utvecklar fler digitala utbildningar. Utbildningarna finns på land.se/utbildning.

- Vi kommer att lansera sju nya utbildningar riktade till konsument innan årsskiftet, alla utgår från kundundersökningar bland våra läsare och användare, säger Mikael Bergh, chef för den kommersiella avdelningen på LRF Media.

- En utbildning som vi tror mycket på är vår digitala skola. Våra undersökningar visar att det finns ett stort intresse bland våra läsare att lära sig mer om alla digitala möjligheter, säger Joel Linderoth, chefredaktör Land.

Samtliga utbildningar vänder sig till Lands läsare och användare, men under våren siktar man också på att ta fram företagsutbildningar som är skräddarsydda för det gröna näringslivet.

För mer information:
Kontakta Sofia Hamlund, 010-184 45 09, sofia.hamlund@lrfmedia.se