Nyheter

Per Jonasson ny skogsbloggare i ATL

LRF Medias varumärke, tidningen ATL, utökar nu sina populära bloggar med en renodlad skogsblogg ”Det gröna guldet”. Den självverksamme skogsägaren Per Jonasson kommer att dela med sig av sina erfarenheter på ATL.nu.

Per Jonasson hoppas få i gång en dialog med ATL:s läsare som ställer vetgiriga och nyfikna frågor.

- När jag ska dela med mig av mina tankar och tips kring hur vi brukar skogen tvingas jag också tänka efter en extra gång. Att dela det med läsarna är det jag ser mest fram emot i rollen som bloggare för ATL, säger Per Jonasson.

I dag brukar Per Jonasson två skogsfastigheter tillsammans med sin familj. Han driver sedan tidigare podcasten Skogspodden tillsammans med sin far Bo Jonasson.

- Jag tycker att det är mycket roligt att Per Jonasson börjar skriva på ATL-bloggen. Han är en mycket engagerad skogsägare som står för ett aktivt brukande och höga virkesvärden, säger Lilian Almroth, chefredaktör för ATL.

Tidningen ATL är en branschtidning som vänder sig till lantbruksföretagare i hela landet. ALT kommer i print två dagar i veckan samt har en välbesökt nyhetssajt ATL.nu som uppdateras med de senaste nyheterna inom jord, skog och entreprenad dygnet runt, sju dagar i veckan. ATL producerar även teve på webben under namnet ATL TV.

Totalt når tidningen ATL nästan 160 000 läsare i hela landet.