Nyheter

ATL-podden firar över 100 avsnitt

LRF Medias affärstidning för lantbruket, ATL, driver den populära podcasten ATL-podden. Nu har mer än 100 avsnitt producerats och i dagsläget har podden över 29 000 lyssningar.

Merparten av innehållet i programmen är ljudinspelningarna från ATL TVs videoreportage. Bland dem finns också ett antal långintervjuer, som till exempel en serie om skog.

Bland de mer än 100 avsnitten finns även serien Pengar & Politik där ATL:s ekonomireporter Oskar Schönning och politikreporter Sara Johansson diskuterar aktuella händelser inom lantbruket.

De har även publicerat det fösta avsnittet i ATL:s trädpodd. Det ska bli en lång serie där varje avsnitt handlar om ett trädslag. Det första avsnittet ägnas åt rönn och i nästa del kommer att handla om den svenska skogen okrönta drottning – tallen.

Poddare

Tidningen ATL är en branschtidning som vänder sig till lantbruksföretagare i hela landet. Tidningen kommer i print två dagar i veckan samt har en välbesöka nyhetssajt ATL.nu som uppdateras med de senaste nyheterna inom jord, skog och entreprenad dygnet runt, sju dagar i veckan. ATL producerar även teve på webben under namnet ATL TV. Totalt når tidningen ATL nästan 160 000 läsare i hela landet.