Nyheter

AGFO talk vågar fråga: Hur mycket får hållbar mat kosta?

När LRF Medias varumärke AGFO bjuder in till frukostseminarium handlar det om frågan alla vill ha svar på just nu: Hur mycket får hållbar mat kosta – egentligen?

Mat ska vara hållbart, hälsosamt och billigt – går det verkligen ihop? När AGFO talk bjuder in till sitt frukostseminarium den 19 november tar man sig an den brännheta frågan om hur mycket hållbar mat får kosta – egentligen.

LRF Medias varumärke AGFO är Nordens ledande medie- och insiktsplattform med fokus på framtidens mat. Under eventen AGFO talk bjuder man på både trendspaningar och paneldebatter kring aktuella matfrågor.

Den här gången handlar det bland annat om hur Sverige länge har gått i framkant inom hållbart lantbruk, men har svårt att konkurrera i en omvärld där världsmarknaden styr. Hur kan ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet lira ihop på en marknad där priset styr? Missa inte AGFO talk, tisdag den 19 november klockan 8-10.

Anmäl dig här! 

Lovisa Madås
Affärsutvecklare