Nyheter

LRF Media lanserar mediapaket för entreprenörer

Det kommer allt fler innovationer inom det gröna näringslivet och det är inte bara de stora företagen som står bakom de nya tjänsterna. De svenska entreprenörerna startar företag med inriktning på hållbar matproduktion, skogsinnovationer, levande landsbygd och klimatsmart jordbruk och allt sammantaget bidrar det till ett hållbart land.

Katja SamoilinaAffärsutvecklare
Nu startar LRF Media det specialkomponerade mediapaketet Media Boost för att ge entreprenörer möjlighet att nå ut med sin innovation och erbjudande.
" - Vi har starka medievarumärken och kanaler som når ut till det gröna näringslivet och målgrupper som är intresserade av mat, trädgård, hållbarhet, resor och hälsa, säger Katja Samoilina - affärsutvecklare på LRF Meida. "- Vi har en stor erfarenhet av kommunikation och marknadsföring i alla format och kanaler och vi vet hur man får media att uppmärksamma en företagsnyhet".
LRF Media är Sveriges gröna mediehus med 11 varumärken och en räckvidd på drygt 1 miljon läsare. För mer information gå in på Media Boost.