Nyheter

LRF Media söker Kommersiell chef

LRF Media söker en Kommersiell chef med ansvar för att driva mediehusets intäkter. Som Kommersiell chef är du med och påverkar utvecklingen av såväl våra starka varumärken som Land Lantbruk, Land och ATL samt nya kringaffärer som Landlotten, Landresor och e-handeln Land Shopping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som Kommersiell chef ansvarar du för att driva LRF Medias intäkter. Du leder operativt avdelningen för läsarintäkter, med åtta direktrapporterande, och är ansvarig beställare gentemot samarbetspartner som driver arbetet med annonsförsäljning. Vidare är du ansvarig för LRF Medias prenumerationsintäkter, intäkter från tjänster samt intäkter från varumärkena Land, Land Lantbruk, ATL, Lantmannen. Du ansvarar även för e-handeln Landshopping, Landresor, Landlotten, Land utbildning och event samt kundtjänst. Du driver olika intäktsprojekt för att utveckla merförsäljning kring varje varumärke. Du är också ansvarig för kompetensutveckling för att hantera ett alltmer datadrivet säljarbete.

Du har fullt resultatansvar, rapporterar till VD och sitter i LRF Medias ledningsgrupp.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här!