Nyheter

Fler än 100 000 användare på Grönt Väder!

En milstolpe är nådd för LRF Medias vädertjänst Grönt Väder – under sommaren har man passerat över 100 000 aktiva användare.

– Vi har sett en ökning i användningen av appen under sommaren, och vi vet att många av våra användare är verksamma i det gröna näringslivet eller har ett intresse för aktiviteter som friluftsliv och odling. Det glädjer oss att så många uppskattar tjänsten, säger Katja Samoilina, produktägare på Grönt Väder.

Under hösten kommer Grönt Väder att göra uppdateringar och fokusera på att utveckla nya funktioner.

– Bland annat hoppas vi på att utveckla en Grönt Väder-widget för Android, det är något våra användare frågar efter. Det är viktigt för oss att lyssna på våra användares feedback och förbättringsförslag och uppfylla dem, avslutar Katja.

Faktaruta

Grönt Väder är vädertjänsten som levererar tydliga och tillförlitliga prognoser genom att kombinera tre väderkällor i samma app. Grönt Väder visar prognoser från SMHI, YR och GFS och presenterar dessutom ett Komboväder, vilket har visat sig ge en ännu säkrare prognos, speciellt för längre tidsperioder. Den unika tvåtimmarsprognosen på radarkartan är också ett utmärkt verktyg för att se hur nederbörden rör sig lokalt.

grontvader.se lanserades i slutet av 2017. Appen släpptes på iOS och Android i mars 2018.