Nyheter

Samarbete med Vethem ger LRF Medias prenumeranter digital vård för lantbruksdjur med hjälp av videosamtal

Den snabbväxande digitala veterinärtjänsten Vethem lanserar nu veterinärvård för lantbruksdjur. Ett nytt samarbete med LRF Media innebär att Vethem nu ger alla LRF Medias prenumeranter på medlemstidningarna Land och Land Lantbruk en förmånlig möjlighet att välja digital vård för större djur som gris, får, get och ko.

Johan SvenssonAffärschef

Samarbetet med Vethem innebär att många av Sveriges lantbrukare kan få snabb och lättillgänglig veterinärvård då Vethem har öppet alla dagar mellan 07.00 och 24.00.

Tillgodoser ett konkret behov
– Vi kommer att få se många nya digitala tjänster inom lantbruket de närmaste åren och att få en ökad tillgång till veterinärer är ett konkret behov för många lantbrukare, säger Johan Svensson, Affärsutvecklingschef på LRF Media.

Djurägare bokar enkelt ett samtal i Vethem-appen och får sedan veterinärrådgivning, behandling och recept vid behov. Skulle djuret behöva uppsöka en fysisk klinik skriver veterinären en remiss.

Tillgängligt över hela landet
– Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda vår veterinärtjänst till ännu fler djur. Vår ambition är att göra djurvård så snabb och lättillgänglig som möjligt för alla som har lantbruksdjur. Veterinärrådgivning av Vethem är alltid bara ett videosamtal bort – oavsett var man befinner sig, säger Hidayet Tercan, grundare av Vethem.

 

Så fungerar det:

  • Djurägare bokar ett samtal i appen
  • Veterinär utvärderar och bedömer situationen.
  • Veterinär behandlar, remitterar eller skriver ut recept om behov finns.
  • Första samtalet är gratis.

 

 

 

För mer information, kontakta:

Hidayet, Tercan, 070 376 71 51, hidayet@vethem.se

Johan Svensson, 073 558 19 97, johan.svensson@lrfmedia.se