Nyheter

Rekordstort intresse för Öppen trädgård med Land!

LRF Medias varumärke Land arrangerar årligen Öppen trädgård med Land - i år visas hela 142 trädgårdar upp. Den 21 juli mellan klockan 12 och 18 kan hela Sverige besöka trädgårdar över hela Sverige - vilken trädgårdsfest det blir!

Älskade trädgård! Så kan man verkligen ropa när nu årets stora trädgårdshändelse – Öppen trädgård med Land börjar närma sig. Inte mindre än 142 trädgårdar har anmälts – ett nytt rekord i anmälda trädgårdar!

– Det är underbart att vårt trädgårdsevenemang är mer populärt än någonsin, det visar verkligen att trädgårdskärleken i Sverige är i växande, säger Joel Linderoth,  chefredaktör på Land.

142 trädgårdar över hela landet

De 142 trädgårdarna är spridda över hela landet. Den som vill besöka flera trädgårdar har en bra möjlighet den 21 juli eftersom trädgårdarna är öppna mellan 12 och 18.

– På vår trädgårdssida på Land.se kan man kolla igenom alla trädgårdarna och lägga upp sin egen favoritrutt – med rätt planering hinner man träffa många trädgårdsentusiaster och få många tips och knep längs vägen, säger Kristina Bäckström, redaktör på Land och ansvarig för trädgårdsinnehåll.

Växer varje år

Öppen trädgård med Land anordnas i år för 26:e året i rad blir allt mer populärt för varje år – förra årets 122 deltagande trädgårdar har ökat med hela 20 stycken.

– Vi vet att Land-läsarna och Land-besökarna är väldigt intresserade av trädgård och det återspeglas i intresset för att vara med i Öppen trädgård. Nu ser vi till att den 21 juli blir en riktig högtidsstund för trädgårdsälskare av alla de slag, säger Joel Linderoth.

Trädgårdssidan på Land.se hittar du här: Land Öppen Trädgård

Vill du prata med någon på Lands redaktion, ring telefon: 0721 414523, växel 010 1844099.

Joel Linderoth
Chefredaktör Land