Nyheter

Följ med till havs!

Häng med på årets viktigaste konferens – med fokus på framtidens jordbruk! Bondebåten 2019 blir inspirerande och lösningsinriktad med många ”gör så här” tips. Ombord samlas de mest inspirerande föreläsarna, talarna och företagen inom branschen.

För andra året i rad arrangerar LRF Media Sveriges viktigaste mässa med fokus på framtidens jordbruk. Torsdagen den 28 november går vi ombord tillsammans på Viking Line Cinderella för ett dygn fyllt med intressanta föreläsningar, panelsamtal och inte minst alla möten med branschen och andra lantbrukare.

Boka innan den 31 maj och få "boka tidigt"-rabatt.

BONDEBÅTEN 2019

När?
28-29 november.
Tema?
Framtidens jordbruk.
Vem kommer?
LRF Media bjuder in Sveriges alla bönder till Bondebåten 2019.
Läs mer och boka på bondebaten.se